Wednesday

FENOMENA ESP SHAKLEE ⚘








Kenapa ramai paling suka dengan ESP?
.
Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya:
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Nak borong ESP . Meh whatsapp Sarah meh 😊
.
Regards,
Sarah
0174658978

Friday

RAHSIA KULIT FLAWLESS



Hai korang, 
Hari ni Sarah rajin terlebih nak share dengan korang tentang rahsia nak dapatkan kulit yang flawless. 

Zaman sekarang kan ramai gegadis cumil taksub dengan kulit flawless & gebu gebas ni. Sarah pun sama jugak. 

Kat bawah ni RAHSIA nya ye : 

1. Tidur sekurang-kurangnya 8 jam sehari. 

- Ramai yang tak ambik endah tentang pentingnya tidur ni. Budaya suka tidur lewat ni tak bagus tau. Boleh mengganggu sistem tubuh badan kita. Bila sistem terganggu, automatik penghasilan hormon jugak
 turut terjejas. 

2. Kurangkan pengambilan gula.
- Gula yang berlebihan boleh menaikkan berat badan dan sekaligus menyebabkan pelbagai masalah kulit wajah melalui proses penuaan dengan lebih cepat berbanding usia. So, kalau ada orang panggil korang mak cik pada usia yang masih muda, jaga-jaga. Penuaan dah menghampiri korang.

3.Elakkan Stress. 

- Stress lebih memberikan kesan negatif berbanding positif. Stress yang terlampau akan mrmbuatkan kulit muka korang berjerawat, jeragat dan seri wajah pun akan hilang. 

4. Lindungi kulit dari cahaya matahari.

Walaupun matahari membekalkan vitamin D kepada kita, tetapi sinaran UV yang berlebihan menyebabkan kesan negatif kepada kulit seperti kanser kulit & iritasi. 

Ini antara 4 rahsia tentang bagsiman kulit korang boleh flawless. Bolehlah korang start amalkan tips ni. 

Okay, daa. 

Wednesday

ESP UNTUK CANTIK & KURUS



Morning uolls, pepagi nih korang dah breakfast ke? 

Sarah breakfast ESP je. Minuman yang akan buatkan korang kenyang sampai ke tengahari. So, boleh kurus. Hihi.

ESP boleh buatkan kulit korang cantik tau! Sambil boleh kurus, boleh jugak cantikkan kulit. 


Korang yang nak dapatkan ESP ni boleh Whatsapp Sarah ye 017-4658978. 

Nanti Sarah guide cara nak consume ESP Shaklee ni.