Wednesday

Bau semester yang baru la....

Assalamualaikum..hey...kehidupan sebagai seorang student akan bermula, dimana i akan pulang ke Uitm for my 3rd semester of my degree setelah 4 bulan dirumah menjaga badan dengan dihiasi oleh lemak-lemak jahat..ergghh...sobsob..T_T..macam-macam perasaan yang datang..sedih..gumbira..nervous...
Sedih sebab dah tak da cuti panjang macam nih...Gumbira sebab tak sabar nak jumpa my friends..& nervous sebab...sebab apa ye??...entahlah tiba-tiba je nervous...

Tapi apa yang pasti,tiada lagi layanan istimewa yang akan diperolehi semasa dirumah...
lepas nih semua benda kena buat sendiri..layan diri sendiri..tiada lagi makanan yang tersedia seperti selalu yang hanya perlu masukkan makanan kedalam mulut dan bersedia untuk di kunyah...tapi lepas nih,kalau nak makan...pandai-pandailah cari sendiri...

Kasih-sayang ibu & ayah akan di ganti dengan kasih-sayang dari kawan-kawan..dan leteran dari ibu dan ayah apabila lewat bangun tido akan diambil alih oleh Pn/En/Dr./Prof pensyarah apabila lewat hantar assignment...tsk.tsk..T_T
Tak boleh lagi bersenang-lenang sebab lepas ni hidup akan diwarnai oleh assignment,quiz & test...dan bermula kerja last minute yang akan dibuat..dengan alasan tak da masa..

Dan yang pasti boleh balik setiap weekend..ehhh..

4 comments:

  1. selamat belajr... huhu.. seronoknya boleh balik tiap weekend

    ReplyDelete
  2. good luck dan selamat belajar ye

    ReplyDelete
  3. mesti rase awkward jugak nnt kan bile nk start masuk kelas smula,nak buat esaimen.4bulan cuti oih...hu3

    ReplyDelete
  4. @ieqah & @azwa amani ..thanks
    @aleen aiden ..haha, sudah tentu..tgh cuba utk membiasakn diri.hee

    ReplyDelete